המטבח של דולפין ים מומחה בהכנה מקורית של מנות דגים ופירות ים לצד מנות בשרים ופסטות. בין המנות המיוחדות תמצאו סרטנים כחולים עשויים בתנור ברוטב יין לבן וגבינת רוקפור, סקאלופ ברוטב סרטנים ושמנת ועוד. כמובן שלצד מנות אלו ישנו גם תפריט יין משובח המתמחה ביינות בוטיק ישראליים.
שנשאלים בדולפין ים מה הוא סוד ההצלחה המלווה את המסעדה כבר שנים רבות, התשובה תהיה- שילוב מנצח בין שיק פריזאי לבין חמימות ירושלים, חומרי גלם מובחרים וטריים, מחירים משתלמים, מנות אדיבות, ובעיקר אהבה לאנשים ולרכישת ידע. כשמערבבים את כל אלו יחד יוצרים מנות מלאות אהבה וניסיון ומקבלים את הנוסחה המנצחת המלווה את מסעדת דולפין ים במשך עשורים...
במסעדת דולפין ים ניתן לערוך אירועים פרטיים עד 60 חוגגים, בקומת הגלריה האינטימית והיפה.