מסעדת המקדש הינה מסעדת בשרים אשר נמצאת במתחם אושילנד בכפר סבא.
המסעדה כשרה בהשגחת הרבנות כפ"ס, בשר חלק.
במסעדת המקדש דוגלים בשימוש בבשר ישראלי טרי ובהגשתו בצורה האולטימטיבית למיצוי הטעם והמרקם. שף המסעדה, לירון בלו, משתמש בטכניקות בישול מודרניות.
בין המנות:
קרפצ'יו לשון בקר - בעישון קר פרוסה דק עם קורנישונים, פלפל מדגסקר, צ'ילי ובלסמי מצומצם
טרין שוק טלה (250 גרם) - בבישול ארוך מגולגל בתוך עצמו עם נגיעת רוזמרין
אסאדו מעושן (300 גרם) - בבישול ארוך עד כאב לצד רוטב ברבקיו תפוחים ביתי
שייטל (200 גרם) - מוגשת לצד אבן לבה רותחת לצריבה אישית
ניתן לערוך אירועים פרטיים ועסקיים במסעדה עד 80 איש. בנוסף, ישנו חדר פרטי המכיל עד 16 סועדים.